ВІВТОРОК 10.11.20р
Тема: "Технологія приготування молочних та сметанних соусів"
Тема: "Технологія приготування молочних та сметанних соусів"
СЕРЕДА 11.11.2020 р.
Тема: Технологія приготування холодних соусів та заправок
Тема: Технологія приготування холодних соусів та заправок
Лабораторно - практична робота № 2
Тема:"Технологія приготування соусів
Тема:"Технологія приготування соусів
ЧЕТВЕР 12.11.2020
Урок № 61-62
Тема: Складні форми нарізання овочів
Урок № 63-64
Тема: Загальні правила смаження страв з овочів.
ВІВТОРОК 17.11.2020Урок № 65-66
СЕРЕДА 18.11.2020Урок № 67-72Лабораторно - практична робота
ЧЕТВЕР 19.11.2020Урок № 73-74
ВІВТОРОК 08.12.2020Урок № 91-92
СЕРЕДА 09.12.2020Урок № 93-94Урок № 95-96
СЕРЕДА 09.12.2020Організація виробництва та обслуговуванняУрок № 23-24
ЧЕТВЕР 10.12.2020Урок № 97-98Урок № 99-100
СЕРЕДА 10.02.2021Урок № 125-126Урок № 127-128 Технологія приготування та відпуск страв з птиці
Тема: Складні форми нарізання овочів
Урок № 63-64
Тема: Загальні правила смаження страв з овочів.
СЕРЕДА 24.02.2021
Урок № 133-134
Урок № 135-136
СЕРЕДА 10.03.2021
Урок № 143-144
Урок № 145-146
СЕРЕДА 03.03.2021
Урок № 137-142
ЛАБОРАТОРНО- ПРАКТИЧНА РОБОТА
ЧЕТВЕР 11.03.2021
Організація виробництва та обслуговування
Урок № 30-33
СЕРЕДА 17.03.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 147 - 148
Урок № 149- 150
СЕРЕДА 24.03.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 151-152
СЕРЕДА 31.03.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 155-156
Урок № 157-158
СЕРЕДА 07.04.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 159-160
СЕРЕДА 14.04.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 161-164
СЕРЕДА 21.04.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 165-168
ЛАБОРАТОРНО- ПРАКТИЧНА РОБОТА
СЕРЕДА 28.04.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 169-170
Немає коментарів:
Дописати коментар