Сторінки

24 група ТПІ 2020-21 н.р.

Лабораторно - практична робота № 2
Тема:"Технологія приготування соусів

ЧЕТВЕР 12.11.2020

ВІВТОРОК 17.11.2020
Урок № 65-66

СЕРЕДА 18.11.2020
Урок № 67-72
Лабораторно - практична робота

ЧЕТВЕР 19.11.2020
Урок № 73-74

ВІВТОРОК 08.12.2020
Урок № 91-92

СЕРЕДА 09.12.2020
Урок № 93-94
Урок № 95-96

СЕРЕДА 09.12.2020
Організація виробництва та обслуговування
Урок № 23-24

ЧЕТВЕР 10.12.2020
Урок № 97-98
Урок № 99-100

СЕРЕДА 10.02.2021
Урок № 125-126
Урок № 127-128
 Технологія приготування та відпуск страв з птиці

СЕРЕДА 24.02.2021

Урок № 133-134 
Урок № 135-136

СЕРЕДА 10.03.2021
Урок № 143-144
Урок № 145-146

СЕРЕДА 03.03.2021
Урок № 137-142
ЛАБОРАТОРНО- ПРАКТИЧНА РОБОТА


ЧЕТВЕР 11.03.2021
Організація виробництва та обслуговування
Урок № 30-33

СЕРЕДА 17.03.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 147 - 148
Урок № 149- 150 

СЕРЕДА 24.03.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 151-152

СЕРЕДА 31.03.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 155-156
Урок № 157-158

СЕРЕДА 07.04.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 159-160

СЕРЕДА 14.04.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 161-164

СЕРЕДА 21.04.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 165-168
ЛАБОРАТОРНО- ПРАКТИЧНА РОБОТА 

СЕРЕДА 28.04.2021
Технологія приготування їжі
Урок № 169-170









Немає коментарів:

Дописати коментар