04.06.2020
ТЕМА УРОКУ: « ПРИГОТУВАННЯСТРАВ З СМАЖЕНИХ ОВОЧІВ.
28.05.2020
ТЕМА УРОКУ: «НОВІ ВИДИ ОВОЧЕВИХ СТРАВ І ГАРНІРІВ.»
21.05.2020
ТЕМА УРОКУ: ВИГОТОВЛЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ З ОВОЧІВ ДЛЯ
ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ
14.05.2020
ТЕМА УРОКУ: НАРІЗАННЯ ОВОЧІВ
СКЛАДНИМИ ФОРМАМИ
07.05.2020
Тема уроку: Приготування холодних соусів
30.04.2020
Тема уроку: Приготування соусів основних
23.04.2020
ТЕМА УРОКУ: « ПРИГОТУВАННЯСТРАВ З СМАЖЕНИХ ОВОЧІВ.
28.05.2020
ТЕМА УРОКУ: «НОВІ ВИДИ ОВОЧЕВИХ СТРАВ І ГАРНІРІВ.»
21.05.2020
ТЕМА УРОКУ: ВИГОТОВЛЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ З ОВОЧІВ ДЛЯ
ОФОРМЛЕННЯ СТРАВ
14.05.2020
ТЕМА УРОКУ: НАРІЗАННЯ ОВОЧІВ
СКЛАДНИМИ ФОРМАМИ
07.05.2020
Тема уроку: Приготування холодних соусів
30.04.2020
Тема уроку: Приготування соусів основних
23.04.2020
ТЕМА УРОКУ: «ПРИГОТУВАННЯ СУПІВ-ПЮРЕ. ПРИГОТУВАННЯ
ХОЛОДНИХ СУПІВ.ВІДПУСК»
Немає коментарів:
Дописати коментар