Сторінки

Дистанційне навчання з 10.03.2020р.


Група № 14 
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Урок № 72

Урок № 73-74
Урок № 75-76
Урок № 77-78

Група № 34 
Предмет: Організація виробництва та обслуговування
Урок № 15-16
Урок № 17-18

Група № 34

Предмет: гігієна та санітарія виробництва

Урок № 14

Урок № 15-16
Урок № 17-18


30 березня  ПОНЕДІЛОК
Група № 14 
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 83-84


1 квітня СЕРЕДА
Група № 14

Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 85


02 квітня ЧЕТВЕР
Група № 14

Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 86


03 квітня П'ЯТНИЦЯ 
Група № 14

Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 87


06 квітня ПОНЕДІЛОК
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 88



08 квітня СЕРЕДА
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 89
Урок № 90 
Урок № 95
Тема: Види та сорти пшеничного борошна. Вимоги до якості

10 квітня П'ЯТНИЦЯ 
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 96
Тема: « Значення виробів з тіста»

15 квітня СЕРЕДА
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 97
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства



Немає коментарів:

Дописати коментар