Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 72
Урок № 73-74
Урок № 75-76
Урок № 77-78
Група № 34
Предмет: Організація виробництва та обслуговування
Урок № 15-16
Урок № 17-18
Група № 34
Предмет: гігієна та санітарія виробництва
Урок № 14
Урок № 15-16
Урок № 17-18
30 березня ПОНЕДІЛОК
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 83-84
1 квітня СЕРЕДА
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 85
02 квітня ЧЕТВЕР
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 86
03 квітня П'ЯТНИЦЯ
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 87
06 квітня ПОНЕДІЛОК
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 88
08 квітня СЕРЕДА
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 89
Урок № 90
Урок № 95
Тема: Види та сорти пшеничного борошна. Вимоги до якості
10 квітня П'ЯТНИЦЯ
10 квітня П'ЯТНИЦЯ
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 96
Урок № 96
Тема: « Значення виробів з тіста»
15 квітня СЕРЕДА
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
15 квітня СЕРЕДА
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Урок № 97
Група № 14
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Немає коментарів:
Дописати коментар