Виробниче навчання 14 група

ЧЕТВЕР 21.01.2021  
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ 

Тема: «Освоєння  прийомів формування

та панірування н/ф з риби. Вимоги дл якості»

П'ЯТНИЦЯ 22.01.2021
виробниче навчання

П'ЯТНИЦЯ 19.02.2021
Виробниче навчання

Тема уроку: Інструктаж за змістом занять, організації робочого місця, безпеки праці. Устаткування, посуд, інструмент, інвентар для приготування та відпуску перших страв. Робота із збірником рецептур.

ЧЕТВЕР 25.02.2021

П'ЯТНИЦЯ 26.02.2021
Виробниче навчання
Тема: Приготування молочних супів

ЧЕТВЕР 04.03.2021
Виробниче навчання

П'ЯТНИЦЯ 05.03.2021
Виробиче навчання

Тема: Обробка яєць та яєчних продуктів.

Методи варіння яєць

Приготування відварних та смажених страв з яєць. 

ЧЕТВЕР 11.03.2021

Виробниче навчання

П'ЯТНИЦЯ 12.03.2021
Виробниче навчання
ЧЕТВЕР 18.03.2021
Виробниче навчання
ПЯТНИЦЯ 19.03.2021
Виробниче навчання

ЧЕТВЕР 25.03.2021
Виробниче навчання 
П'ЯТНИЦЯ 26.03.2021

ЧЕТВЕР 01.04.2021
Виробниче навчання
Тема: Технологія приготування кнедлів

П'ЯТНИЦЯ 
Виробниче навчання

ЧЕТВЕР 08.04.2021
Виробниче навчання

ПЯТНИЦЯ 09.04.2021
Виробниче навчання

ЧЕТВЕР 15.04.2021
Виробниче навчання

П'ЯТНИЦЯ 16.04.2021
Виробниче навчання

ЧЕТВЕР 22.04.2021
Виробниче навчання





Немає коментарів:

Дописати коментар