ПОНЕДІЛОК 09.11.2020 р
ВІВТОРОК 10.11.2020 р.
СЕРЕДА 11.11.2020р.
Фізіологія харчування
Тема: "Раціональне харчування людей похилого віку"
ЧЕТВЕР 12.11.2020 р.
Технологія приготуванння їжі
ПОНЕДІЛОК 16.11.2020 р.
Виробниче навчання
ВІВТОРОК 17.11.2020
Технологія приготування їжі з осн. товарознавства
СЕРЕДА 18.11.2020
Фізіологія харчуванння
ЧЕТВЕР 19.11.2020
Технологія приготування їжі
ПОНЕДІЛОК 1-07.12.2020
Технологія приготування їжі
ПОНЕДІЛОК 18.01.2021
Виробниче навчання
ПОНЕДІЛОК 15.02.2021
Виробниче навчання
ПОНЕДІЛОК 22.02.2021
Виробниче навчання
Немає коментарів:
Дописати коментар