34 група 2020-21 н.р.

ПОНЕДІЛОК 09.11.2020 р 

Лабораторна робота

ВІВТОРОК 10.11.2020 р.

Тема: « Загальна характеристика розпушувачів, використання. Вимоги до якості. Підготовка сировини для замішування тіста»

СЕРЕДА 11.11.2020р.

Фізіологія харчування
Тема: "Раціональне харчування людей похилого віку"

ЧЕТВЕР 12.11.2020 р.

Технологія приготуванння їжі

ПОНЕДІЛОК 16.11.2020 р.
Виробниче навчання 

ВІВТОРОК 17.11.2020
Технологія приготування їжі з осн. товарознавства

СЕРЕДА 18.11.2020
Фізіологія харчуванння

ЧЕТВЕР 19.11.2020
Технологія приготування їжі

ПОНЕДІЛОК 1-07.12.2020
Технологія приготування їжі

ПОНЕДІЛОК 18.01.2021
Виробниче навчання

ПОНЕДІЛОК 15.02.2021
Виробниче навчання

ПОНЕДІЛОК 22.02.2021
Виробниче навчання 


Немає коментарів:

Дописати коментар