ЧЕТВЕР 21.01.2021
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
Тема: «Освоєння прийомів формування
та панірування н/ф з риби. Вимоги дл якості»
П'ЯТНИЦЯ 22.01.2021
виробниче навчання
виробниче навчання
П'ЯТНИЦЯ 19.02.2021
Виробниче навчання
ЧЕТВЕР 25.02.2021
Виробниче навчання
Тема: Технологія приготування юшок картопляних
Тема: Технологія приготування юшок картопляних
ЧЕТВЕР 04.03.2021
Виробниче навчання
П'ЯТНИЦЯ 05.03.2021
Виробиче навчання
Тема: Обробка яєць та яєчних продуктів.
Приготування відварних та смажених страв з яєць.
ЧЕТВЕР 11.03.2021
Виробниче навчання
П'ЯТНИЦЯ 12.03.2021
Виробниче навчання
ЧЕТВЕР 18.03.2021
Виробниче навчання
ПЯТНИЦЯ 19.03.2021
Виробниче навчання
ЧЕТВЕР 25.03.2021
Виробниче навчання
П'ЯТНИЦЯ 26.03.2021
ЧЕТВЕР 01.04.2021
Виробниче навчання
Тема: Технологія приготування кнедлів
Виробниче навчання
Тема: Технологія приготування кнедлів
П'ЯТНИЦЯ
Виробниче навчання
ЧЕТВЕР 08.04.2021
Виробниче навчання
Виробниче навчання
ПЯТНИЦЯ 09.04.2021
Виробниче навчання
ЧЕТВЕР 15.04.2021
Виробниче навчання
П'ЯТНИЦЯ 16.04.2021
Виробниче навчання
ЧЕТВЕР 22.04.2021
Виробниче навчання
Немає коментарів:
Дописати коментар